Pimec
 
 
 
 
 
Ens calen ja un govern que treballi i un Congrés que legisli, per tal d’endegar les reformes que necessita el país.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Es constitueix un espai de diàleg entre l’administració, les associacions empresarials i els sindicats per millorar la contractació pública.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
L'entitat considera que aquesta mesura pot tenir, globalment, efectes perjudicials en la disminució de l’atur.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Consulta els indicadors d'octubre sobre diversos aspectes macroeconòmics, microeconòmics, d'ocupació, d'autònoms i de creació d'empreses.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
La patronal alerta dels riscos que podria suposar aquest increment de costos salarials, ja que pot comportar la desincentivació en la contractació.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Des del Departament Jurídic us informem dels convenis col·lectius i normativa rellevant publicada als Diaris Oficials durant el mes d'octubre de 2016.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
Aquest any regala productes compromesos amb el territori!
Ben fet! ha preparat 4 exclusius lots per a aquest Nadal perquè pugueu escollir la millor composició per el vostre regal.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
El nostre blog diu...
 
 
 
 
A la Cimera Social tripartita es debeten reptes com ara el baix creixement i la manca d'inversions, l’alta taxa d'atur, l’ immigració i el Brexit.
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
 
 
Solucions a mida per a empreses i autònoms. Demana informació sense cap compromís.
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com a oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.