10 preguntes sobre el nou model de gestió de l'IVA
 

El nou model de gestió de l'IVA es basa en l’anomenat sistema de Subministrament Immediat d’Informació (SII), consistent en l’obligació de dur els registres d’IVA per mitjà de la Seu Electrònica de l’Agència Tributària.

Aquest nou sistema comporta el lliurament massiu, per mitjans electrònics, de les factures emeses i rebudes a la Seu Electrònica de l’AEAT, i afecta tots els contribuents de l’IVA obligats a presentar liquidacions mensuals.
 
L'aplicació d’aquest nou sistema requereix preparar els sistemes administratius, comptables i informàtics de les empreses a l'efecte de poder complir adequadament amb la nova obligació a partir de l’1 de juliol de 2017.

Per tal de saber fins a quin punt afecta aquesta mesura les pimes i els autònoms i com et podem ajudar, hem preparat una breu enquesta de 10 preguntas que podràs respondre en pocs minuts. Gràcies per la teva col·laboració!

 
 
Vull fer l'enquesta!
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.