Ajuts Europeus Leader:
pla de desenvolupament rural a Catalunya
 
 
Fins al 16 de gener del 2017 et pots acollir als Ajuts Europeus Leader, dirigits a les pimes d'àmbit rural que necessiten impulsar la seva activitat econòmica, les TIC i la creació d'ocupació.

PIMEC vol assessorar-te de la millor manera per augmentar les possibilitats d’èxit de la teva sol·licitud. A part d’ajudar-te en la valoració i preparació de l’expedient, un professional extern independent realitzarà un Informe de viabilitat del projecte per reforçar la teva proposta.

No esperis a l’últim moment! Contacta amb nosaltres per valorar les teves opcions d’accedir a aquests ajuts.
 
Més informació
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
twitter
linkedin
facebook
flickr
youtube
PIMEC
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.