Agenda
 
 
 
Taller pràctic
 
Serveis Ocupacionals i de Qualificació
 
Oportunitats en el disseny d’accions de formació i itineraris de qualificació basats en competències professionals. 1 juliol, Barcelona.
 
Més info
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
Sessions individuals
 
Connecta amb Polònia
 
Són moltes les raons per considerar Polònia un país atractiu. Polònia és amb diferència el major mercat d'Europa Central. Les sessions seran personalitzades. 28 juny, Barcelona.
 
Més info
 
 
 
 
 
Viatge empresarial
 
Aterrem a Xile
 
Xile és actualment l’economia emergent més ben valorada de la regió de Llatinoamèrica i una de les més reconegudes a nivell global. 3-7 octubre, Santiago de Xile.
 
Més info
 
 
 
 
 
 
L’acte aborda qüestions en matèria d’infraestructures, sostenibilitat i política territorial. 22 juny, Sant Cugat del Vallès.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
L’estabilitat política, jurídica i la facilitat per la inversió estrangera que presenta el Senegal, el converteix en un hub econòmic i cultural. 30 juny, Granollers.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Vols implantar la teva empresa a l’exterior i no saps com fer-ho? Vine a la jornada individual per conèixer els passos per a implantar-te a l’estranger! 5 juliol, Granollers.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
1 juliol, Girona
 
Contractació pública
 
Com facilitar l’accés de la PIME a la contractació pública de la Generalitat de Catalunya.
 
Més info
 
 
 
 
 
6 juliol, Girona
 
Què fa PIMEC per a tu?
 
El dia a dia a l’empresa ens atrapa. Posa el fre i para’t a pensar: saps què podem fer per a la teva empresa?
 
Més info
 
 
 
 
 
 
Com es construeix l’opinió pública? T'oferim eines i recursos que et facilitaran aquesta tasca en el dia a dia de la teva empresa amb un pressupost low-cost. 29 juny, Lleida.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
En aquesta jornada també promourem la contractació d’estudiants per conveni escola-empresa. 29 juny, Sant Andreu de la Barca.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
L’alt nivell d’industrialització del país fa que hi hagi nombroses oportunitats de negoci per a les empreses de productes intermedis. 7 juliol, Martorell.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
El dia a dia a l’empresa ens atrapa. Posa el fre i para’t a pensar: saps què pot fer PIMEC per a tu? 14 juliol, Sant Feliu de Llobregat.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Conceptes i tendències tecnològiques que estan canviant les relacions empresarials, els hàbits de treball i els models de negoci. 27 de juny, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Amb l’aprovació del Reial Decret de gestió de la incapacitat temporal i el projecte de llei de mútues, apareixen novetats. 29 juny, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Què he de fer com empresa productora de residus per a complir la nova normativa?. 29 juny, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Aquest any 2016 es pretén consolidar definitivament la Zona Econòmica ASEAN amb la finalitat d'integrar un únic mercat i base de producció amb lliure circulació de productes. 21 juliol, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Ets una empresa exportadora o vols conèixer el potencial exportador de la teva empresa? 1 juliol, Reus.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Entrega d’un Xec d’Innovació gratuït cofinançat per LEITAT i PIMEC per a l’elaboració d’una prediagnosi individual d’innovació. 6 juliol, Vilanova del Camí.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
 
Vigilància de cartera
 
Activa la vigilancia on line dels teus clients principals, gratuïtament.
 
 
 
 
 
 
 
 
Retribució flexible
 
Gaudiu d'un 50% de descompte sobre la comissió de servei, sobre xecs i targetes restaurant pass, targeta transport i xec guarderia pass.
 
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.