Agenda
 
 
 
Premis Pimes 2016
 
Sopar Solidari de PIMEC
 
Aquest any els nostres Premis Pimes celebren el seu 29è aniversari! Vine a celebrar amb nosaltres la festa anual de PIMEC en un marc incomparable...
 
Més info
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
PIMEC et convida a venir a la trobada per tal d’analitzar els teus interessos i projectes internacionals. 14 de juny, Sabadell.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
L’estabilitat política, jurídica i la facilitat per la inversió estrangera que presenta el Senegal, el converteix en un hub econòmic i cultural. 30 juny, Granollers.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Vols implantar la teva empresa a l’exterior i no saps com fer-ho? Vine a la jornada individual per conèixer de primera mà els passos per a implantar-te a l’estranger! 9 de juny, Manresa.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Els accidents de treball sempre comporten conseqüències. Coneix el marc legal i jurídic de la Prevenció de Riscos Laborals. 14 de juny, Manresa.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
PIMEC Joves Catalunya Central organitza un nou KF'S Dinàmics adreçat a joves empresaris i empresàries del territori. 17 de juny, Manresa.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Coneix l’enginy de la PIME per accedir als recursos de la gran empresa (subvencions, mercats de valors, finances corporatives...). 8 de juny, Tarragona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Plataforma de relació i intercanvi d'idees amb líders mundials i es fomenten sinergies entre els participants. 8, 9, 10 i 11 de juny, Lloret de Mar.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
És important tenir-la en compte per a la futura confecció de programes Compliance Officer donada la transcendència estratègica del tema. 9 juny, Lleida.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
PIMEC ofereix la possibilitat de realitzar una jornada individual i personalitzada per tal d’atendre les teves consultes internacionals. 7 juny, Castelldefels.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
PIMEC et convida a venir a la trobada per tal d’analitzar els teus interessos i projectes internacionals. 8 de juny, Mataró.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Vols participar en l'estand col·lectiu? PIMEC Logística serà present en la 18a edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció. 7-9 de juny, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
El congrés sobre indústria avançada, digital i connectada. Un espai on conèixer les tendències i l’estat de l’art tecnològic de la fàbrica del futur i la quarta revolució industrial. 14-15 de juny, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
PIMEC et convida a venir a la trobada per tal d’analitzar els teus interessos i projectes internacionals. 14 de juny, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
PIMEC presenta la primera i única acreditació d'expert en direcció general de pimes sota l'estàndard internacional SGE 900. 21 de juny, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
Són moltes les raons per considerar Polònia un país atractiu. La primera de totes és que té un mercat en expansió i una economia estable. 28 de juny, Barcelona.
 
 
 
 
Comparteix-ho a:   |
 
 
 
 
 
Estalvia un 9% en combustible
 
Tens un 9% de mitjana en combustible de qualitat, amb càrrec i factura mensuals i teletacs ilimitats en la xarxa d'estacions de serveis més àmplia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NOU: Servei de transport i emmagatzematge
 
Amb 400 vehícles propis, 50.000 m2 d'emmagatzematge i un gran equip d'especialistes en logística, oferim un servei adaptat a les teves necessitats.
 
 
 
 
 
 
Afegeix-nos a la teva llibreta d'adreces!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís legal: D'acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li recordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. Vostè té dret en tot moment a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la, així com oposar-se al seu tractament responent a BAIXA. Si no és així, i d'acord del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran incloses al nostre fitxer, amb la finalitat de remetre-li informació que pugui ser del seu interès.